STERBHUS KÖPES

Vi köper sterbhus Stockholm och närliggande platser. Vi hanterar sterbhus varsamt och värderar alla föremål. Att sälja vidare föremål från sterbhus är miljövänligt, då man på ett sådant sätt återvinner föremålen istället för att bara slänga dem. De föremål från sterbhus som vi inte säljer på auktioner eller internet skänker vi till välgörande ändamål eller loppisar. Vi erbjuder packning, miljösortering, transport, städning och försäljning. Det gör vårt företag till ett mycket bra val för att sälja sterbhus, då detta är en helhetslösning. Inget krångel med att behöva anlita flera olika företag för att hantera ett sterbhus behövs när ni väljer oss.

Sterbhus köpes av oss och hanteras på ett väldigt professionellt sätt. Vi besiktar sterbhus Stockholm kostnadsfritt, så att ni kan få en uppfattning över hur mycket ert sterbhus är värt. Till skillnad från många som köper sterbhus så har vi möjligheten att direkt genomföra auktion där vi säljer varor från sterbhus. Det är alltså inga mellanhänder. När sterbhus köpes av oss, så genomförs betalningen med kontanter, vilket gör det snabbt och enkelt för alla som är inblandade i processen.

Om du vill ha ett litet företag som har stor erfarenhet av arbete med sterbhus och kan tillfredsställa era krav snabbt och enkelt, välj oss! Kontakta oss om du vill sälja sterbhus Stockholm eller i närheten!

captcha

Infomation

Svenskauktionskammaren har både klubbauktioner,webbauktioner, webbshop och kundannonser.

Kontakta Oss
Prästkragensväg 15, 132 45 Saltsjö-boo / Nacka
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0703-058333

köper dödsbon  

VI KÖPER STERBHUS

NEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter