Kontor / Auktion besöksadress:


Fortia invest Stämmarsundsvägen 3, 760 17 Blidö
Lokal Butik Holm of Sweden, Secondhand Centralvägen 15, 184 32 Åkersberga
Auktionskammaren Blidö En Fortia invest Produkt Ambulerande Auktionshus

Öppettider tidsbokas....

Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Telefon:

Mobil 0703-058333


Auktionskammaren Blidö

Fredrik Holm - auktionsförättare, värdering,inlämning

 

 

 

Hitta hit

 

Eniro

 

Svenska auktionkammaren

 

 

 

 

 

Välkommen till vår sida !

Lite info om oss....


Auktionskammaren Blidö har både klubbauktioner, webbauktioner, webbshop och kundannonser. Vår specialitet är köp av dödsbon och köp av sterbhus i Stockholm och hela Mellansverige.


På klubbauktion kan du bjuda på webben, alltså online till en timme före auktionens start. Nätauktion varje dag med nya auktionsföremål.

Klubbauktion har i regel exklusivare föremål ex, orientmattor, kristallkronor, samlarföremål, antikamöbler samt nya möbler, konst som originaloljor, litografier m,m.

På webbauktion auktioneras mindre föremål, bra antikt, nya saker, textilier, smycken, ryamattor, ljuslyktor.

I webbshoppen kan du handla mestadels nya föremål, så som ryamattor, handknutna mattor, kristallkronor, grafisk konst, smycken, textilier från Indien,

kristallglas, kristallskålar och vaser, smidesmöbler, gjutjärnsurnor, kinesiska antikamöbler, taklampor och övrigt från Marocco, koskinn från Colombia. m.m.

 

Vi har arbetat med auktioner och drivit exklusiva inredningsbutiker i 20 år, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Målsättningen är att skapa en samlingspunkt för alla.

Bra antikt, annorlunda och exklusiv inredning från hela världen. Vi har samlat grossister, leverantörer, importörer, sterbhus organisationer, konkurser mm,

nya samarbetspartners i Ryssland,Indien och Ecuador.Föremålen är handplockade, unika och exklusiva, samt har dom bästa tänkbara förutsättningar för låga priser.

Nu startar vi resan att knyta samman, nya och gamla kunder, till vår sida Auktionskammaren Blidö.

Varmt välkommen till oss...

 

Fredrik Holm/Auktionskammaren BlidöNEWSLETTER

Sign Up for Our Newsletter

Vi arbetar med dödsbon eller sterbhus både i Stockholms innerstad såsom Södermalm och Östermalm och också i Lidingö, Bromma, Nacka, Gustavsberg m.fl. Dessutom köper vi dödsbon i Örebro, Västeros, Uppsala, Nyköping och Södertälje.